Tanácsadás

tanacsadas_iconAz embernek akadnak problémái, melyekhez szükség van szakember véleményének kikérésére. Tanácsadási óráinkkal szeretnénk iránymutatást adni.

Ide tartozó foglalkozásaink:

Ingyenes életmód, egészség vagy mentális egészségfejlesztés a Megállóban

relaxation-7282116_1920

Tanácsadó: Szente Réka
Bejelentkezni kizárólag e-mailben a tajanfelettazeg@gmail.com címen, vagy személyesen lehet a Közösségi Házban nyitvatartási időben.

Ingyenes jogsegély Szegeden a TASZ-tól!

tasz_logo_color_nagy

A Társaság a Szabadságjogokért szervezet Budapestről indulva, Pécs és Debrecen után, Szegedre is elhozza jogsegély szolgáltatását. Az ingyenes jogi tanácsadás célja, hogy a közhatalom és a polgárok közötti jogi kérdésekben segítse az érdeklődőket. A szervezet jogászához közügyekkel, oktatással, egészségüggyel, kisebbségekkel kapcsolatos kérdésekkel is lehet fordulni, de ezen kívül számos témában ( https://tasz.hu/segitseg ) ajánlanak segítséget az erre igényt tartóknak; Elsősorban szegedi és Szeged környékén élő személyek, csoportok és civil szervezetek jelentkezését várják.

A szegedi jogsegélynek a Megálló ad otthont kezdetben online, minden hónap első keddjén. Erre kizárólag az alábbi linken lehet jelentkezni: https://tasz.hu/rp-celkituzesek

A tanácsadást a TASZ részéről Takács Ádám, jogász biztosítja, az összeköttetést pedig a Megálló munkatársai végzik.