Légy kreatív, csatlakozz a Fast Art Slow Fashion versenyhez!

Verseny plakát HU (1)

A Fast Art – Slow Fashion projekt három ország, négy civilszervezetének az együttműködésében jött létre azzal a céllal, hogy a jövő felnőttjeit tudatosítsa a divatipar bolygónkra gyakorolt hatásaival kapcsolatosan. Ha érdeklődsz a fenntarthatóság és a divat iránt, és szeretnél jobban elmélyülni a témában, akkor jelentkezz a versenyünkre egyedül, vagy max. 4 fős csapatoddal 2022. február 20-ig.

A verseny 3 online fordulóból áll, mindegyik fordulóban 1-1 projektet kell megvalósítanotok. Mindhárom forduló megoldására 1-1 hónap áll a rendelkezésedre. A feladatokat megkapod e-mailben, illetve megtalálod a projekt közösségi média oldalain is.

Érdekel a verseny? Jelentkezz!

További információkért olvasd el részletes felhívásunkat és szabálykönyvünket: Felhívás és szabály

 

2_infoblokk_2020_ESZA_3C

Kedvezményezett neve: MASZK Egyesület
A projekt címe: Thalia szekerén – komplex személyiségfejlesztés, szakmai képzés, értő néző nevelés és önkéntesség az előadó-művészetek segítségével
A szerződött támogatás összege: 25 000 000 Ft
A támogatás mértéke százalékban: 100%
A projekt tartalmának bemutatása: Ifjúsági programok, valamint új közösségek létrejöttét elősegítő szabadidős programok megvalósítása. Személyiségfejlesztés és önismereti kompetencia fejlesztés a színházi alkotóművészet segítségével.
A projekt fizikai befejezése: 2020.09.28.
A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.2-15-2016-00218

szechenyi_2020_logo_fekvo_color_RGB

 Beköszöntő

Nem is olyan régen arra gondoltam/tunk, hogy az emberek találkoznak egymással. Arra gondoltunk/tam, nincs is ennél egyszerűbb dolog. A terek, amelyeket jól felfogott érdekükben bejárnak – utcák, boltok, uszodák, kocsmák -, mind arra szolgálnak, hogy jól érezzék magukat. Hogy jól érezzük magunkat. Hogy jól érezzem magamat.

Hogy jól érezzék magukat.
Hogy jól érezzük magunkat.
Hogy jól érezzem magamat.

Most arra gondoltam/tunk, hogy ehhez a három mondathoz keressük az utakat. A mondatok között keressük az utakat. Keresitek. Keresem. Hogy, miközben ez a világ legegyszerűbb dolga – hiszen, egyedül nem megy -, aközben sokan hajlamosak elveszíteni a kedvüket. A jó kedvüket a rosszabbik kedvük kedvéért. Mert a rosszkedvüket egyszerűen jobban ismerik. Ismerjük. Ismerem.
Nincs más dolgunk tehát, mint feltárni a bennünk élő, szunnyadó, kitörni készülő jót. Erre vannak technikák. Ehhez mások esetleg jobban értenek. Mindenki jobban ért ehhez. Csak hozzá kell érni a bennünk lévő jóhoz. Megsimogatni. Becézni.
Az a tér, a “Megálló”, ahol találkozhatunk alkalmas lesz erre. Mert alkalmassá teszik. Alkalmassá tesszük. Alkalmassá teszem.
Az alkalom tere lesz a “Megálló”, ahol egyszerűen jóban kell lenni. A jóban. Benne. Nyakig.
Aztán a bátrakkal majd alámerülünk.
Fulladásig!

(Balog József, a MASZK egyesület elnöke)