Szabadidő

szabadido_iconVárjuk szeretettel  a kikapcsolódni vágyókat szabadidős programjainkon.

Bővebb információ a tarjanfelettazeg@gmail.com email címen vagy az eseménynaptár menűpont alatt.

 

Szeptemberi szabadidős programok:

2018. szeptember 19. 20: 30 Kertmozi: A nagy szépség (2013):

“Jep Gambardella, író és újságíró a római társasági élet központi figurája. Annak ellenére, hogy tehetséges írónak tartják, mindössze egy könyvet írt, azt is 40 évvel ezelőtt. Jep az írás helyett legtöbb energiáját abba fekteti, hogy részt vegyen a felső tízezer társasági rendezvényein, a hajnalig tartó partikon és bulikban. Lényegében éjszaka él és nappal alig csinál valamit.
Jep 65. születésnapja után egyre inkább elgondolkodik élete haszontalanságán, olykor iróniával, olykor rezignáltan gondol önmagára és arra a társadalmi elitre, amelynek ő is részese. Továbbra is bulizik, de közben bejárja Rómát. Régi és új ismerősökkel találkozik leginkább azért, hogy megtalálja a fecsegés és a zaj mögött meghúzódó “nagy szépséget”.”

Grand Café Szeged közreműködésével.

A program az EFOP-1.2.2 -15-2016-00218 számú projekt keretében, az Európai Szociális Alap támogatásával valósul meg.

2018. szeptember 25. 19:00 Gongfürdő:

A Hangfürdő egy olyan zenei utazás, amikor harmonikus csengő bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával. 

Állandó programunk a K ö n y v f o r g a t a g: 

CSERÉLJ, AJÁNDÉKOZZ, vagy FOGADJ ÖRÖKBE egy könyvet!
Minden nap nyitvatartási időben* a Megálló könyvtárából szemezgethetsz, és örökbe fogadhatsz egy, vagy akár több könyvet: s mindezt teljesen INGYEN!

Kínálatunk között található:
-szépirodalmi művek
-szakkönyvek
-szórakoztató irodalmi regények
-gyerekmesék
- tankönyvek
-ponyvaregények

Ha nem találsz számodra szimpatikus könyvet, ajándékozz egyet te, hogy frissüljön az állományunk, így legközelebb már a megújult kínálatból válogathatsz!