A projektről

A MASZK Egyesület “Tarján felett az ég – Megálló” közösségépítő projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg

Szeged Tarján városrésze a “panelprogram” után közösségi programot is kapott. A közel 25 éves MASZK Egyesület (www.maszk.hu), a térség meghatározó független művészeti műhelye új programot indít, hogy szervező tudása, tapasztalata, empátiája segítsen a városrész életének felpezsdítésében. Ugyan ilyen fontos az Egyesület számára, hogy megismerje azokat, akik nem jutottak még el programjaira, hogy közösség és közönség egyszerre alakuljon, fejlődjön.

A “Megálló – Tarján felett az ég” egyfajta közösségi házként lehetőséget biztosít minden korosztály számára a találkozásra, az ismeretszerzésre, kikapcsolódásra tematikus klubfoglalkozások (Baba-Mama Klub, Ifjúsági Klub, Nyugdíjas Klub, Mátrix beszélgetések, Kézműves foglalkozások, stb.), tanácsadási órák (pszichológiai, jogi, pénzügyi, stb.),és egyéb programok keretében.

Olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akiknek neve Szegeden már ismerősen csenghet, pl. Puroszné Nagy Magdolna (dúla), dr Tódor Mára (pszichológus), dr Tandari-Kovács Mariann (pszichológus), dr Szabó Gabriella (jogász, jógaoktató), Barta Olgi (jógaoktató), dr Czagány Gábor (egyetemi oktató, református lelkész), Jánk Mariann (kézműves), Czabarka Zsuzsa (kézműves) és még hosszan folytathatnánk a sort :)

Fő foglalkozásaink

 

megallo_icon szabadido_icon tanacsadas_icon kert_icon