Kertmozi: Gyalog galopp (1975)

Gyalog galopp, angol vígjáték, 92 perc, 1975
RENDEZŐ: Terry Gilliam, Terry Jones

A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Belépő: 500 Ft/fő

25 éven aluliaknak a belépés ingyenes, azonban adminisztrációt igényel. (Ha 25 éven aluli vagy, kérlek, hozd magaddal a személyigazolványodat és a TAJ-kártyádat, mert csak ezek birtokában tudsz ingyenesen részt venni a programon. Regisztrálni a Megálló Közösségi Házban lehet nyitvatartási időben, vagy a vetítés napján 20.00 óráig. A későn érkezőknek ugyanúgy belépőjegyet kell váltaniuk. Aki korábban már átesett az adminisztráción, annak nem szükséges korábban érkeznie.)

“Artúr, a britek királya (Graham Chapman) azt a feladatot kapja Istentől, hogy kutassa fel a Szent Grált. Egy ilyen horderejű küldetés kooperatív munkát igényel, ezért Artúr maga köré gyűjti Albion (fél)tökös lovagjait, Sir Bedevere-t, a tudóst (Terry Jones), a szűzies Sir Galahadot (Michael Palin), a bátor Sir Lancelotot (John Cleese) és Sir Robint (Eric Idle), aki nem olyan bátor, mint Sir Lancelot. A Kerekasztal lovagjai felkerekednek hát, hogy megannyi kalandot átvészelve begyűjtsék a menő poharat.”

A kertmozira előzetes helyfoglalás nincsen, a beengedés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Jegyet a vetítés kezdéséig van lehetőség váltani, a későn érkezőket nem tudjuk beengedni!

A Grand Café Szeged közreműködésével.

A program az EFOP-1.2.2-15-2016-00218 azonosító-számú, „Thalia szekerén – komplex személyiségfejlesztés, szakmai képzés, értő néző nevelés és önkéntesség az előadó-művészetek segítségével” projekt keretében, az Európai Szociális Alap támogatásával valósul meg.