Holnap hajnalig – Legendás meleg szórakozóhelyek és meghatározó arcaik a közelmúltból

409035275_783014773864172_5181491733525737599_n

A boldog és szabad kilencvenes években számtalan bár és legendás éjszakai szórakozóhely nyílt, amelyek közül több is meghatározó színfoltjává vált a budapesti éjszakának. A retrospektív kiállítás Szegeden első alkalommal igyekszik megmutatni azt, hogyan indult el a fővárosi meleg éjszakai élet, milyen módon születtek és szűntek meg a különböző szórakozóhelyek 1980-tól 2010-ig. Kik voltak azok az előadóművészek, akik showműsoraikkal nem csupán megnevettették, de sokszor el is kápráztatták a közönséget? Kik voltak a pult mögött a helyek meghatározó arcai? A kiállítás március 31-ig tekinthető meg.
———————————————————————-
Az esemény az LMBT Történeti Hónap programja, amely az LMBT emberek történelemben való jelenlétét kívánja megmutatni, a magyar és külföldi LMBT múltról és a kisebbség tagjai által létrehozott értékekről szól, ugyanakkor fontos szerepe van az LMBT közösség építésében is. A programsorozat további eseményeiről az LMBT Történeti Hónap honlapján (https://lmbttortenetihonap.hu/programok) és nyilvános Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/lmbttortenetihonap) lehet tájékozódni.
Minden érdeklődőt szívesen várunk programjainkra. A kulturált viselkedést és az emberi jogok, méltóság tiszteletét minden résztvevőtől elvárjuk, ennek megsértése a rendezvényekről való kizárást vonhatja maga után. Az eseményen az LMBT Történeti Hónap házirendje érvényes: https://lmbttortenetihonap.hu/az-lmbt-torteneti-honap…