Gerincjóga

Foglalkozásvezető: Forrai Anna, jógaoktató
Időpont: 18:00 – 19:00
Részvételi díj: 500 Ft/fő/alkalom
A terem befogadóképessége miatt az érdeklődőket 14 főig, érkezési sorrendben tudjuk fogadni.
Jógamatracot, valamint átöltözési lehetőséget mindenkinek biztosítunk a helyszínen.
……………………………………….
A gerincjógáról bővebben:
A gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés, illetve utókezelés.
Olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Az emberek többsége a modern életmódból fakadóan mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket először egy preventív jellegű, biztonságos és hatékony mozgásterápiával érdemes kezdeni.
A gerincjóga egy könnyen, biztonságosan végezhető gyakorlatsorból áll, hogy befogadhatóvá tegye a jógát azok számára is, akik még nem rendelkeznek megfelelő fizikai adottságokkal.
Harmonikusan erősíti és nyújtja izomzatot, precíz, anatómiai szempontból átgondolt gyakorlatokkal biztonságosan, mégis eredményesen alakítja a fizikai testet, és ezen keresztül hatással van az emberi élet egészére.
A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, amelyben elsődleges a testtartás javítása, melyben kiemelt szerepet kap a megfelelő légzés elsajátítása is, mivel a légzés azonnali és közvetlen hatással van az emésztésre, a hormonrendszerre és magára az energiatestre is.