Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Sajtó 2022

2022.06.12

A hátország széthullása

“Az előadás nem hagyja pihenni a nézőt; sok és sűrű szöveggel, feszes tempóval zakatol végig az estén; így felocsúdni csak órákkal a darab után van lehetőség.” A Vid napja a KultZóna beszámolójában.
2022.06.01

Tudok neveket, soroljam?

"Az előadás legértékesebb hozadéka pedig a két fiatal színész számára a produkció terápiás jellege, hiszen önmagukra reflektálva mondják ki legnagyobb félelmeiket, kétségeiket és gyötrelmeiket." Az FAQ Színház Gyakran ismételt kérdések c. előadása a KultZóna beszámolójában.
2022.05.29

Te meddig mennél el?

"Sokszor a nézők képzeletére van bízva a jelenet, nincs más kapaszkodó, csak a színészi játék, ami olyan jól működik, hogy egyik pillanatban szinte éreztük a tűző napot a szereplő tarkóján, a bogyósgyümölcs földeken, másik pillanatban pedig már Bécs makulátlan parkjának zöld pázsitja hűs csiklandozását a főszereplőnk talpán." - A KultZóna beszámolója A bogyósgyümölcskertész fia c. előadásról.
2022.05.23

Vivaldi már nem lesz többé ugyanolyan

"A legkatartikusabb jelenet a közös ének, mikor egy kórussá áll össze az összes szereplő és György Zoltán Dávid éneke tiszta közlés: “megdögleni volna jó”." A KultZóna blog beszámolója az FAQ Színház Meseország nem mindenkié c. előadásáról.
2022.05.09

Egyszemélyes pokol

"Csak a színész és egy fekete tér, benne egy székkel. Semmi több, mert minden további az elménkben zajlik." Benczur Kata írt a Dante: Pokol c. előadásról és Gyabronka József alakításáról a KultZóna blogon.
 
Összesen 14 cikk   cikk / oldal:
1/3 oldal Ugrás:
 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006