Gongfürdő

Foglalkozásvezető: Nagy Anita, hangterapeuta
Időtartam: 60 perc
Részvételi díj: 700 Ft/fő/alkalom

!! FONTOS: Az eseményre a korábbiaktól eltérően ezentúl NEM lehet regisztrálni, belépőjegyeket kizárólag előzetesen lehet megvásárolni Nagy Anitánál* vagy a Megálló irodájában, nyitvatartási időben*, illetve – ha nem fogytak el – a helyszínen a program előtt. A terem befogadóképessége miatt egy alkalomra maximum 40 főt tudunk fogadni.

*Anita elérhetősége: 06 70 943 3599 vagy / nagy.anahita@gmail.hu
……………………………………………………………………………………….
Bővebben az eseményről:
A Hangfürdő egy olyan zenei utazás, amikor harmonikus csengő bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával.

A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolat kavalkádján, és elhagyva az elme irányítását a szív terébe helyezkedhessen.
Lazítás, pihenés, elengedés, ringatózás, regeneráció, gyógyulás, befogadás, feltöltődés, egyensúly.

Ezek a fogalmak írják le leginkább a folyamatot. Mindez élvezetes élményként, könnyedén történik, csak el kell jönni és választott legkényelmesebb pozícióban (ülve vagy fekve lazulni) hallgatni és beengedni minden érzékszervünkön keresztül a hangokat.

A hangterápiáról készült rádióbeszélgetés Anitával itt hallgatható meg: https://www.mixcloud.com/horváth-ede/mi-a-csuda-ez-20170324-i-adás-vendég-nagy-anita-téma-a-hangfürdők/

*Nyitvatartási idő:
Hétfő: 14:00-20:00
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: 14:00-20:00
Csütörtök: 14:00-20:00
Péntek: 9:00-12:00