Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Urbi et orbi fesztiválmeghívások


A Koszolányi Dezső Színház Urbi et orbi című előadása bekerült az 58. Vajdasági Hivatásos Színházak Fesztiváljának és az 53. Sterija Játékoknak a versenyprogramjába is.


Nagybecskereken, a Vajdasági Hivatásos Színházak Fesztiválján összesen 6 színházi előadás verseng Ljuboslav Majera rendező válogatásában.


Az újvidéki Sterija Játékokra Vladimir Kopicl író, színikritikus 32 előadást megnézve választotta ki a produkciót, mely a 4 előadást felsorakoztató külföldi szerzők kategóriájában verseng a május 26-június 4-e között sorra kerülő seregszemlén.

Az Urbi et orbi az NKA BESZT-tagok számára kiírt meghívásos pályázata támogatásával a MASZK Egyesület menedzsmentjében készült, a produkció létrehozását támogatta a Tartományi Oktatási és Kulturális Titkárság, együttműködő partnerünk volt a budapesti Flórián Műhely - Mozgóház Alapítvány.

A produkció magyarországi ősbemutatója 2007. május 29-én volt Szegeden, a Régi Zsinagógában, ahol ezidáig további 3 alkalommal láthatta többek között a THEALTER nemzetközi színházi fesztivál közönsége.

Az előadást a Kosztolányi Dezső Színház 2007. október 13-án mutatta be, azóta 9 alkalommal láthatta a szabadkai közönség. A produkciót a Színház jelenleg is repertoáron tartja, de az Urbi et orbi április 13-án és 14-én a budapesti Sirályban is újra látható lesz.

szereplők: Béres Márta, Erdély Andrea, Mészáros Árpád, Mikes Imre Elek
jelmez: mindenki abban alszik, amiben akar
műszaki felelős: Úri Attila
hangtechnika: Gál Attila
rendező: Urbán András

 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006