Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Új koprodukciós előadásaink

Térkép a túlvilágról címmel készül a Trafóval együttműködésben egyik új koprodukciós előadásunk, aminek előbemutatója május 18-án és 19-én volt a Trafóban, a bemutató pedig a THEALTER-en lesz Szegeden július 27-én a Régi Zsinagógában.
A darabot Kárpáti Péter írta és rendezte új regényének egyik drámai fejezetéből, Lőw Immánuel, a neves szegedi főrabbi, és Jászai Mari, a századforduló nagy színésznője találkozásáról, a két főszereplő pedig Tóth Ildikó Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Radnóti Színház tagja, és Zsótér Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, dramaturg, rendező.


Fotó (olvasópróba): Drucker Dávid


Mi történik ma Magyarországon a színházban? Milyen periférián lenni és lehetetlen körülmények között dolgozni? És miért muszáj mégis színházat csinálni?
Ilyen kérdésekre is keresi a választ másik új koprodukciós előadásunk:  a KV Társulattal együttműködésben Thomas Bernhard A színházcsináló című darabját állítja színpadra Urbanovits Krisztina. A szereplők: Dióssi Gábor, Lestyán Attila, Martinkovics Máté és Urbanovits Krisztina, a bemutató dátuma május 23-án, helyszíne az Apertúra bázis a Gólem Színházban.


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006