Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Hamarosan kezdődik a Régi Zsinagóga őszi programsorozata

A programsorozatot a szentesi Horváth Mihály Gimnázium 12.D osztályának többszörösen díjazott előadásával, A Kisgömböc meséjével nyitjuk szeptember 9-én.
Őket a 31. THEALTER plusz kisfesztivál követi, amin a Szentendrei Teátrum lesz a vendégünk három koprodukcióval: szeptember 18-án Denis Kelly Árvák című darabját láthatod Lovas Rozi, Lengyel Tamás és Molnár Áron szereplésével; 19-én koprodukciós előadásunk, A nevetséges sötétség következik; 20-án pedig a Forte Társulat Az égő ház című új produkciója lesz a vendégünk.
Szeptember 23-án a Maladype Színház érkezik a Metropolisz c. táncszínházi előadással, a koreográfus-rendező Fehér Ferenc. Szeptember 24-én bepótoljuk a győri RÉV Színház elmaradt fesztiválelőadását, majd kolozsvári és marosvásárhelyi színihallgatók vizsgaelőadásait is megnézheted, és lesz kétnapos Metanoia Fesztivál is, többek közt.

JEGYVÁSÁRLÁS: elővételben a https://tixa.hu/maszk oldalon, valamint előadáskezdés előtt 1 órával a Régi Zsinagóga pénztárában.

A részletes őszi programot folyamatosan töltjük fel, de friss hírekért érdemes követni a Régi Zsinagóga facebook-oldalát is!


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006