Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

Köszönjük!

Július 30-augusztus 7. között rendeztük meg a 31. THEALTER nemzetközi színházi fesztivált.

9+1 nap alatt, 9 helyszínen 32 alkotócsoport mutatkozott be a fesztiválon. A színházi előadások mellett kiállítást, szakmai beszélgetéseket, filmvetítést és a kétnapos, THEALTER 30(+1) színháztudományi konferencia előadásait kínáltunk az ide látogatóknak. Magyarország 15 megyéjének 58 kisebb-nagyobb településéről, és a határon túlról (5 országból) érkeztek nézőink idén.

Köszönettel tartozunk fellépőinknek, akik bizalommal voltak irántunk, és nagyon köszönjük, hogy sokan közülük részben vagy egészben lemondtak a fellépési díjukról, hogy nálunk találkozhassanak a közönséggel.
Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik részt vettek az idei fesztivál előkészítésében és lebonyolításában, külön köszönjük az együttműködést azoknak a stábtagoknak és szolgáltatóknak, akik kedvezményes áron nyújtott szolgáltatással támogatták az idei fesztivál létrejöttét.
Köszönjük az újabb sikeres együttműködést partnereinknek, támogatóinknak, és mindazoknak a szervezeteknek és magánszemélyeknek, akik felajánlásaikkal fejezték ki szolidaritásukat, illetve az elmúlt hónapokban segítséget nyújtottak ahhoz, hogy a működési támogatás megvonásából adódó nehéz helyzetünk ellenére is megvalósíthassuk ezt a tíznapos színházi ünnepet. Nem soroljuk fel őket név szerint, elég, ha mi számon tartjuk őket…
Ezek a gesztusok rengeteg erőt adtak ahhoz, hogy a nehézségek ellenére eltökélten dolgozzunk tovább.
És köszönettel tartozunk természetesen nézőinknek is, akik a belépőjegyek és a támogatói jegyek megváltásával, illetve adományaikkal idén is ránk, és a független színházakra szavaztak.
Nélkületek nem jöhetett volna létre a 31. THEALTER.
Arra kérünk Titeket, maradjatok velünk, hiszen továbbra is szükségünk van a támogatásotokra, mert az egyesület működését veszélyeztető forráshiány nem szűnt meg, idei művészeti pályázataink továbbra is elbírálásra várnak. Ígérjük, ősszel is remek programokkal várunk titeket, kísérjétek figyelemmel híradásainkat!

További fesztiválhíradóinkat, valamint a THEALTER 30(+1) színháztudományi konferencia előadásainak felvételeit youtube-csatornánkon nézhetitek meg.


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006