Oldaltérkép English
keresés
Maszk
 

Közösség

 
 

NCA

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiumának támogatásával jött létre 2006-ban.
 
fesztivalszovetseg
A MASZK Egyesület és a THEALTER fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség tagja.
 
Befogadó Szinházak Társulása
A MASZK Egyesület a BESZT alapító tagja.
 
Független Színházak Szövetsége
 

Támogatóink

Open Society Fundation
Nemzeti Erőforrás Minisztériuma
 

RetroMASZK - online előadássorozat

RetroMASZK - online előadássorozat

Emlékszel még az Anselmus Repülőszínházra? Már a ‘90-es évek elején is jártál az előadásainkra? Esetleg még meg sem születtél akkor? Február utolsó hetében 12 online előadást hozunk el nektek, melyek a korábbi THEALTER fesztiválok, illetve a Kosztolányi Dezső Színházzal 2003 óta tartó együttműködésünk néhány produkcióját elevenítik fel.

Azonban a RetroMASZK programunk nem csupán a visszaemlékezésről szól. A tavalyi, kiszámíthatatlan évben mi is mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a programjainkat, vállalásainkat teljesítsük. A korlátozások miatt azonban nem minden sikerült: a működési pályázatunk teljesítésének ugyanaz a feltétele, mint a korlátozások előtt: legalább 50 jegybevételes előadást kell megvalósítanunk a pályázati időszakban, aminek a határideje február 28. Ha ez nem sikerül, az idei pályázaton el sem indulhatunk. Befogadószínházként igen korlátozottak a lehetőségeink, ezért nyúltunk az archívumhoz, illetve kértünk segítséget a Kosztolányi Dezső Színháztól és a Jami körzet alkotóitól.
Nem kertelünk: ezek a felvételek, főleg a ’90-es évek elejéről származóak, amelyek archiválási célból, VHS-kazettára készültek, nem vetekedhetnek a mostanság készült felvételekkel, vagy az élő közvetítésekkel. Mégis arra kérünk benneteket, hogy támogassatok minket azzal, hogy jegyet váltotok az előadásainkra, segítsetek a pályázati feltételek teljesítésében, lehetőséget adva ezzel a fennmaradásra.
Visszatekinthettek velünk a kezdet kezdetére, feleleveníthetitek a KDSZ néhány remek, Szegeden bemutatott előadásának emlékét, bónuszként pedig láthatjátok az egyik legsikeresebb koprodukciónkat, a Jami körzetet, amely Európa 12 országában 25 fesztiválon 31 díjat nyert.
A RetroMASZK programunkba 6 nap alatt 12 előadást hozunk el nektek, mindegyikre egységesen 500 Ft-ért válthattok jegyet jegyértékesítő partnerünk, a Tixa felületén.
Tartsatok velünk, mert #kellamaszk.
Nagyon köszönjük a támogatást!


 
 
  Látogatók száma: KÜLDÉS E-MAILBEN NYOMTATÁS VISSZA A LAP TETEJÉre
  maszk@maszk.hu Adatvédelmi elveink Impresszum MASZK 2006